Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.
Miejsce dla tych z nas którzy świadomie wybrali trzecią ścieżkę wyjścia z niepłodności, rezygnując z leczenia, nie decydując się na adopcje i próbując zaakceptować niezamierzoną bezdzietność.
Zmiany w treści głównego regulaminu forum! Zapraszamy do zapoznania się z nową wersją regulaminu TUTAJ.
Swoje uwagi i wątpliwości możecie zgłaszać na TYM wątku.
Zapraszamy!
Witam,
jestem tutaj nowa ale zaglądam na to forum w sumie po nadzieję, jak na razie 2 lata starań, rok leczenia i cały czas wyniki badań które wychodzą źle. I w sumie jak na razie jest błądzenie po lekarzach-cóż że szukam lekarzy ze znanych serwisów niestety każdy niby że miły ale szybka wizyta bez informacyjna, myślę że tylko dzięki temu serwisowi jakoś funkcjonuję-nie ma z kim porozmawiać wszyscy się od nas jakoś dziwnie odwrócili ale cóż tak jak mój mąż mówi nie można mieć w życiu wszystkiego ale można zrobić wszystko by chociaż spróbować mieć to czego się pragnie. Pozdrawiam
Zostały już ostatnie dni na rozliczenie PIT-ów. Pamiętajcie o Naszym Bocianie przy przekazywaniu 1%
Dla ułatwienia mamy dla Was program do rozliczania 1% DLA BOCIANA