Tutaj szczepienia wpisuja do aktu urodzenia!

Moderator: Moderatorzy nasi milusińscy
Nie robi się takich badań przed szczepieniami.mrk pisze:A przecież przed szczepieniem pacjenci musieli być poddani badaniu, żeby wykluczyć taką ewentualność
Jak w tym dowcipie co Żyd miał pretensje do Boga, że nie wygrywa na loterii. A Bóg mu w końcu odpowiada "Proszę ułatw mi choć trochę i w końcu kup choć jeden los!!!"mrk pisze:nie boję się. Ufam Jezusowi, że mi pomoże
Rozumiem, że się tak nie robi.Mat pisze:Nie robi się takich badań przed szczepieniami.mrk pisze:A przecież przed szczepieniem pacjenci musieli być poddani badaniu, żeby wykluczyć taką ewentualność
To co piszesz, wynika z demagogii typu: Zaszczep się, bo inaczej jesteś w śmiertelnym niebezpieczeństwie.Mat pisze:Jak w tym dowcipie co Żyd miał pretensje do Boga, że nie wygrywa na loterii. A Bóg mu w końcu odpowiada "Proszę ułatw mi choć trochę i w końcu kup choć jeden los!!!"mrk pisze:nie boję się. Ufam Jezusowi, że mi pomoże
Córeczce życzę żeby faktycznie nigdy nie spotkała się z tymi strasznymi chorobami mając takich beztroskich rodziców...
mrk, to prawda, ale nie chodzi tu o wykluczenie zoltaczki typu B, a tym byla mowa w Twoim wczesniejszym poscie, prawda?mrk pisze:Nie wolno poddawać się szczepieniom kiedy ktoś jest chory
celna uwagaMysle tez, ze rodzicom takim jak Ty latwiej przychodzi decyzja o nieszczepieniu dzieci, kiedy maja swiadomosc, ze wszystkie dzieci dookola sa jednak zaszczepione....
A to nieprawdziwa informacja, oczywiście mogą być takie przypadki ale częściej jest sytuacja odwrotna.mrk pisze: Osoby nieszczepione na daną chorobę zwykle lepiej znoszą jej skutki gdy zachorują w stosunku do osób już zaszczepionych na nią (łagodniejsze objawy i efekty choroby).