betusk - ale podajesz Szymkowi cebion multi czy cebion C? Oluś po cebionie multi ulewa mocno, narazie odstawiłam go. Podawałam mu długo, wypił ponad pół buteleczki

Sama będę łykać Feminatal
Nie, już nic innego oprócz tych dwóch leków z żelazem nie ma. Chyba że jakaś homeopatia? Ale to już chyba na własną rękę, bo lekarze homeopatii nie zapisują.
Pisałaś też kiedyś że synuś ma kolkę. Może to była kolka, aalbo coś zjadłaś co mu nie podeszło a nie reakcja po Ferrum-ie?
Chociaż dzieci różnie toleruja oba leki, jedne lepiej, jedne gorzej.
Jeszcze nie robiłam Olusiowi morfologii, lekarka zaleciła nam ją, ale dopiero koło grudnia - po wypiciu 2 lub 3 butelek. Wypiliśmy narazie 1,5 - kończymy tę drugą.
A Wy po hemoferze powtarzaliście już morfologię?
ŁAdnie Wam synuś przybiera na wadze

gratuluję!
Wiesz co, tak Oluś jest starszy i już wiele rzeczy potrafi. Ślicznie się usmiecha, mało tego śmieje się w głos

cuuudnie zresztą. Guga, łapie zabawki w rączki, trąca zabawki w bujaczku-leżaczku, bawi się na macie edukacyjnej (łapie zabawki, traca sobie je rączkami, śmieje się w głos), wkłada rączki do buzi, ssie piąstkę i paluchy, ślini się, patrzy się w określone punkty, wodzi wzrokiem, przekręca główkę gdzie chce, na brzusiu leży ślicznie (przypadkowo przekręca się z brzusia na plecki - narazie przypadkowo:), coraz częsciej smoka juz wypluwa, cmoka jak jest głodny.......mogłabym tak pisać i pisać.......zresztą tak ma pewnie każda z nas - mam

)))
Oluś ur.26.06.2010 w 33 tyg - w serduchu dużo miejsca.....dla rodzeństwa, w planie adopcja❤